Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JAMAL
    Реших да приложа снимка за доизясняване на ситуацията. Тук при мен има лек луфт.

И сигурно ще стана банален със сходните въпроси по темата , но това се рециклира нали?
    Да рециклирасе,за 20-40 лв. в зависимост от майстора.
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

това е шарнир. Проучи добре въпроса с рециклирането преди да се захванеш, защото последствията от скъсан или изваден шарнирен болт са доста големи, а в комбинация с висока скорост .....
      За съжаление и аз не съм много запознат с рециклирането.
      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

на Мерцедеса съм рециклирал доста неща-шарнири,карета! нямам оплакване вече почти 2г!все пак шарнира на мечока ми е 160лв нов за каретата не смея да питам!рециклирам само при един човек и съм доволен много!стават като нови!
        http://vbox7.com/play:c39916f9 Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE

Comment

Първоначално публикувано от KOSTURO Покажи съобщение
          рециклирам само при един човек и съм доволен много!стават като нови!
          Къде?
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз си рециклирах тампоните на горните и долните носачи и съм супер доволен от качеството и цената.Спря изцяло да тропа и скърца.Ако някой е от Пловдив и иска тел. на майсторите,да ми пише на лични.Няма да съжалява.Иначе трябва да се изръси около 1000 лева за нови,оригинални.
            156 1.8 TS

Comment

колко пари ти взеха?
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от zabolokor Покажи съобщение
                Аз си рециклирах тампоните на горните и долните носачи и съм супер доволен от качеството и цената.Спря изцяло да тропа и скърца.Ако някой е от Пловдив и иска тел. на майсторите,да ми пише на лични.Няма да съжалява.Иначе трябва да се изръси около 1000 лева за нови,оригинални.
                Пиши ги телефоните тук,и къде се намира майстора.
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от zabolokor Покажи съобщение
                  Много ще ти е трудно да рециклираш скъсани гумени тампони. По-скоро си ги сменил с нови от магазина, нали? Това е вариант ако са ти здрави шарнирите иначе по-добре нови носачи.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Относно къде?....
                    1. При Жан в Младост 1 до пазара...
                    2. Симеоновско шосе точно до разклона за студентски град...
                    Относно цена:
                    м/у 40 - 65 лв.
                    ...I ain't talkin' bout Playboy
                    'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

Ако ще рециклирате шарнири,по-добре сменете тампоните с Поверфлекс или Супер Про-демек полеуретанови,иначе не си заслужава
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз последно не разбрах има ли поверфлекс тампони за стабилизиращата на 147 или няма...Едни викат има, гледам Нео в друга тема пише няма...

п.с. Едно приятелче ми предлага някакви уж поверфлекс за стаб. щанга, ама първо да се допитам до форумджийте
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Аз последно не разбрах има ли поверфлекс тампони за стабилизиращата на 147 или няма...Едни викат има, гледам Нео в друга тема пише няма...

п.с. Едно приятелче ми предлага някакви уж поверфлекс за стаб. щанга, ама първо да се допитам до форумджийте
                          Поверфлекс за стаб щанга няма, обаче има полиуретанови СуперПро. Продават ги Хеед91 и струват 44,06лв. комплекта, ама зависи с какъв диаметър ти е щангата. Смяната им е около 120 лв., сп. зависи, както се казва.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Мерси Ники, това исках да разбера!

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                              Поверфлекс за стаб щанга няма, обаче има полиуретанови СуперПро. Продават ги Хеед91 и струват 44,06лв. комплекта, ама зависи с какъв диаметър ти е щангата. Смяната им е около 120 лв., сп. зависи, както се казва.
                              знаеш ли цената на СуперПро за комлект за долен носач както и за горен.

Доколкото разбирам от форума пауърфлекс се продават в англия и не са никак евтини.
                              Honda CB 500
                              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
                                знаеш ли цената на СуперПро за комлект за долен носач както и за горен.

Доколкото разбирам от форума пауърфлекс се продават в англия и не са никак евтини.
                                Нямам идея. Даже не знам дали ги предлагат. Аз си смених носачите с нови и сложих полиуретан само на стаб щанга. Пауърфлекс имат представител и за БГ. Цената си е същата, като на сайта им, но там май беше без ДДС-то. За 147/156/ГТ няма евтин вариант.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X