Първоначално публикувано от JAMAL
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на носачи
Collapse
X
-
това е шарнир. Проучи добре въпроса с рециклирането преди да се захванеш, защото последствията от скъсан или изваден шарнирен болт са доста големи, а в комбинация с висока скорост .....
За съжаление и аз не съм много запознат с рециклирането.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
на Мерцедеса съм рециклирал доста неща-шарнири,карета! нямам оплакване вече почти 2г!все пак шарнира на мечока ми е 160лв нов за каретата не смея да питам!рециклирам само при един човек и съм доволен много!стават като нови!http://vbox7.com/play:c39916f9 Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
Comment
-
Първоначално публикувано от KOSTURO Покажи съобщениерециклирам само при един човек и съм доволен много!стават като нови!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз си рециклирах тампоните на горните и долните носачи и съм супер доволен от качеството и цената.Спря изцяло да тропа и скърца.Ако някой е от Пловдив и иска тел. на майсторите,да ми пише на лични.Няма да съжалява.Иначе трябва да се изръси около 1000 лева за нови,оригинални.156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от zabolokor Покажи съобщениеАз си рециклирах тампоните на горните и долните носачи и съм супер доволен от качеството и цената.Спря изцяло да тропа и скърца.Ако някой е от Пловдив и иска тел. на майсторите,да ми пише на лични.Няма да съжалява.Иначе трябва да се изръси около 1000 лева за нови,оригинални.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от zabolokor Покажи съобщениеАз си рециклирах тампоните на горните и долните носачи и съм супер доволен от качеството и цената.Спря изцяло да тропа и скърца.Ако някой е от Пловдив и иска тел. на майсторите,да ми пише на лични.Няма да съжалява.Иначе трябва да се изръси около 1000 лева за нови,оригинални.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Ако ще рециклирате шарнири,по-добре сменете тампоните с Поверфлекс или Супер Про-демек полеуретанови,иначе не си заслужаваFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Аз последно не разбрах има ли поверфлекс тампони за стабилизиращата на 147 или няма...Едни викат има, гледам Нео в друга тема пише няма...
п.с. Едно приятелче ми предлага някакви уж поверфлекс за стаб. щанга, ама първо да се допитам до форумджийтеЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАз последно не разбрах има ли поверфлекс тампони за стабилизиращата на 147 или няма...Едни викат има, гледам Нео в друга тема пише няма...
п.с. Едно приятелче ми предлага някакви уж поверфлекс за стаб. щанга, ама първо да се допитам до форумджийте
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеПоверфлекс за стаб щанга няма, обаче има полиуретанови СуперПро. Продават ги Хеед91 и струват 44,06лв. комплекта, ама зависи с какъв диаметър ти е щангата. Смяната им е около 120 лв., сп. зависи, както се казва.
Доколкото разбирам от форума пауърфлекс се продават в англия и не са никак евтини.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщениезнаеш ли цената на СуперПро за комлект за долен носач както и за горен.
Доколкото разбирам от форума пауърфлекс се продават в англия и не са никак евтини.
Comment
Comment